KIEKVIENAS MŪSŲ ESAME MENO KŪRINYS

Nereikia kovoti dėl savo svajonės. Jos link reikia eiti tyliai, be galo aktyviai ir su intensyviomis pastangomis. 

Pasirinkimas. Kiekvienas turime teisę pasveikti

Kasdieninėmis pastangomis. Niekas jums nepadės, niekas jūsų nepalaikys, niekas, greičiausiai, jumis netgi netikės. Net patys artimiausieji. Bet jūs vis tiek siekite savo tikslo, kasdien, kas minutę, kiekvieną sekundę. Jei ne visuomet pavyksta nuolatiniu darbu, tai mintimis – VISADA. Be perstojo. Be jokios atvangos..

Laikas

O jei jums kažkas bandys kišti pagalius į ratus – niekada nesiaiškinkite ir nešaukite. Išklausykite ir tyliai pasitraukite iš ten. Visuomet yra būdas išeiti ir metodai, kaip apeiti tą, kam jūsų akivaizdus artėjimas prie savosios svajonės tapimo realybe bus didžiausias priešas, kupinas vis sunkėjančiu neapykantos maišu.

Su tavimi


Darykite tai tyliai, bet nuolatos. Stenkitės, tobulėkite, dirbkite, dirbkite ir dar kartą dirbkite. Girdėkite patarimus, bet dirbkite užsikimšę ausis ir užmerkę akis. Ypatingai svarbu – sukąstais dantimis ir liežuviu, laikomu griežtai po devyniais užraktais.

Nebūk žudikas. Tapk sielos saugotoju

Taip, kartais mes klystame. Visi. Svajonės siekimas neretai užtrunka visą gyvenimą ir yra nerealu išvengti klaidų, skausmo. Tenka suklupti, palūžti, dažnai net ir pargriūti. Nesvarbu. Pargriuvote – pasedėkite. 

Širdie manoji - nerandėk! 

Tai – tas laikas, kada jūsų šaknys turi stipriausiai atsispirti į po kojomis ir po siela tvirtai pajaustu dugnu. Ir tuomet, apgalvojus ir viską gerai apmąsčius, šokite į viršų. Ne šuoliu, o ramiu neforsuotu atsistojimu. 

Tu gyveni čia - manyje


Tuo momentu greičiausiai jums apsvaigs galva, bus bloga ir silpna. Svarbiausia – eikite. Jei pasedėjote ramiai, - kojas, nors ir pro miglą, jausite. Eikite. Po truputį, po žingsniuką, tik, svarbiausia, pradėkite eiti. Ir nuo šio etapo prasidės sekanti – nebūtinai paskutinė, bet žymiai stipresnė emociškai, dar viena kelio atkarpa jūsų svajonės link.

Parama

Labai svarbu – taip retai gyvenime sutinkamus, gerus, mylinčius ir žmogiškus žmones visada nešiokitės su savimi širdyje. Visada. Jie gali būti labai toli, retai su jais galbūt yra galimybės pakalbėti, tačiau širdyje jie privalo gyventi visada. Ne viskas mūsų pasaulyje yra bloga ir netikra. Skleiskite grožį aplink save. Sodinkite jo sėklas visur, kur tik tenka jums pabūvoti. Tai yra be galo paprasta, o sukuria – tikrus stebuklus.

Svajonė

Mylėkite save ir gyvenimą. Šypsokitės. Sakykite komplimentus už menkiausią pozityvų dalyką. Būkite saule. Tik šitaip verta nueiti šiame pasaulyje mums duotą kelią. Ir nesvarbu, kad kai kuriuose asmenyse iššauksite neapykantą. 

Ateitis

Mes esame kaip meno kūrinys – kiekvienas jį mato pagal savo asmeninę patirtį, savo užgyventą supratimą, tolerancijos lygį ir savo sielos būseną. Matykime viską pozityviai. Negatyvo pakanka ir taip.

P.s. Šias mintis skiriu visiems, kam tik jos gali būti aktualios, na o jas dedikuoju vienam nuostabiausių ir žmogiškiausių vyrų, kuriuos kada nors gyvenime man yra tekus garbė pažinti – savo Bosui Audriui ir nepakartojamai šauniam visam vyriškam kolektyvui. 

Piki

Komentarai

Populiarūs įrašai